Ποιος το είπε ότι η δύναμη των ομάδων είναι πάντα οι έδρες τους; Αυτό δεν ισχύει τουλάχιστον για το Πανόραμα.
Η ομάδα του Γιώργου Κολτσίδα επικράτησε χθες στο πλαστικό της Τριανδρίας με 0-2 του ΠΑΟΔ και έκανε το 3/3 μακριά από την έδρα της, την ίδια στιγμή που μετράει 2 ισάριθμες ήττες στη δική της έδρα. Με τα γκολ του … και του…, το Πανόραμα έφτασε στη νίκη και παράλληλα τους 9 βαθμούς που το φέρνει στη πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.
Από την άλλη, η νεανική ομάδα του ΠΑΟΔ μετά το «εξάποντο» τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, γνώρισε τη 2η σερί ήττα και χωρίς να σημειώσει κάποιο τέρμα, τη στιγμή που την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί και το δύσκολο παιχνίδι με το ΙΕΚ Δέλτα.
Κάθε Κυριακή 11.00-13.00 η εκπομπή του Epsm24.gr στον City Of Primo 106.1
Φωτογραφικό υλικό του Γιάννη Μωυσιάδη
ΠΑΟΔ – ΠΑΝΟΡΑΜΑ 0-2
Διαιτησία: Σμουκλής (Γιαντσής-Αλμπάντης)
Σκόρερ: Σταυρίδης 70′, Γραμματικόπουλος 90’
ΠΑΟΔ: Πατερίτσας, Χατςημωυσιάδης, Βαρουξάκης, Κωστίδης, Χατζής, Πατερίτσας, Νίκου, Αποστολίδης, Φωτιάδης, Παπαδόπουλος Π, Σκάπης.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κεμπαπίδης, Παπαδόπουλος και Γώγος
ΠΑΝΟΡΑΜΑ: Χατζηκωνσταντίνου, Αφεντούλης,Αφεντίτσας, Βούρδας, Γιαννόπαπας, Κισκίνης, Γρηγοριάδης, Μαρμαράς, Κισκίνης, Σταυρίδης, Συμεωνίδης
Αγωνίστηκαν επίσης οι; Παππάς, Κορινιώτης και Γραμματικόπουλος